چهارشنبه ٦ بهمن ١٣٩٥ -

موفقیت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در مرحله اول آزمون انفرادی دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

یكشنبه ٣٠ اردیبهشت ١٣٩٧ ساعت ١٤:٠ ب.ظ   ( بازدید : 149 نفر )

به گفته مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی توانستند در مرحله اول آزمون انفرادی دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در سه حیطه استدلال بالینی، آموزش پزشکی و کارآفرینی به مرحله کشوری راه یابند. خانم طباطبایی چهر افزود: در حیطه استدلال بالینی خانم الناز حسینی (دانشکده پزشکی) و خانم سیما داوودی (دانشکده پزشکی)، در حیطه آموزش پزشکی خانم مهسا بهادری (دانشکده بهداشت) و در حیطه کارآفرینی آقای حسن طیبی (دانشکده بهداشت) موفق به راه‌یابی به مرحله کشوری این رقابت علمی شده‌اند.

شایان ذکر است این آزمون در 31 فروردین ماه سال جاری در سطح کشور برگزار گردید و از هر قطب و حیطه سه نفر جهت آزمون گروهی و حضور در مرحله بعد انتخاب شدند.

کسب این موفقیت را به این دانشجویان عزیز، خانواده‌های ایشان و اساتید گرامی ایشان تبریک می گوییم و برای ایشان آرزوی موفقیت ‌های بیشتر را داریم.

منبع : واحد edo دانشکده پزشکی چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...